Επιτοίχιοι Λέβητες Αερίου

eoloΩς Energyneers, αρχικά να σας πούμε ότι εάν έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε με το φυσικό αέριο, πρέπει οπωσδήποτε να απαλλαγείτε από το πετρέλαιο, είτε ολόκληρη η πολυκατοικία είτε μόνο το διαμέρισμά σας. Θα μας θυμηθείτε στο τέλος του χειμώνα όταν δείτε σημαντική μείωση στο κόστος της θέρμανσης από 30 μέχρι και 40%Αυτή η μείωση προέρχεται από το πολύ φθηνότερο καύσιμο και στον καλύτερο συνολικά βαθμό απόδοσης καύσης. Η οικονομία που παρέχουν έχει πιστοποιηθεί εξάλλου και από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Συγκριτική μελέτη συστημάτων θέρμανσης ΕΜΠ)

Για την περίπτωση που δεν είστε συνδεδεμένοι με το δίκτυο παροχής φυσικού αερίου, μπορείτε να προμηθευτείτε Ατομικό Λέβητα Υγραερίου (ίδια οφέλη με ελαφρώς μεγαλύτερο κόστος χρήσης από αυτό τού φυσικού αερίου)αφού πλέον επιτρέπεται η χρήση τού Υγραερίου για τη θέρμανση των κτηρίων (ΦΕΚ 1257/Β’/3-9-2003, άρθρο 3) και είναι εξίσου ασφαλές κατά τη χρήση με τα υπόλοιπα καύσιμα που χρησιμοποιούνται. Η προμήθεια των φιαλών μπορεί να γίνει τυπική διαδικασία σαν να προμηθεύεστε φιάλες νερού για ψύκτη.

Οι Επιτοίχιοι Λέβητες Αερίου οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι γνωρίζουν τεράστια αύξηση της αποδοχής τους από το ευρύ κοινό και φυσικά τους πελάτες μας. Και αυτό γιατί εκτός από τη σημαντική οικονομία στην θέρμανση του σπιτιού σας, παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε εξίσου σημαντική μείωση στο κόστος θέρμανσης του Ζεστού Νερού Χρήσης, καθώς αυτός διαθέτει δικό του εναλλάκτη που λειτουργεί είτε με φυσικό αέριο είτε με υγραέριο και όχι με (τον πανάκριβο για θέρμανση) ηλεκτρισμό, όπως οι ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες.
Παράλληλα επιτυγχάνεται επιπλέον οικονομία στο καύσιμο, αφού πλέον οι σωληνώσεις διέρχονται σχεδόν όλες από το εσωτερικό του διαμερίσματός σας και έτσι δεν χάνεται θερμότητα (την οποία εσείς πληρώνετε) σε κοινόχρηστους χώρους.
Ένα ακόμη πλεονέκτημα που έχουν είναι ότι εργασίες εγκατάστασης του συστήματος θέρμανσης απλοποιούνται λόγω συμπαγούς (compact) κατασκευής όπου συνήθως συμπεριλαμβάνονται και τμήματα του υδραυλικού συστήματος της θέρμανσης όπως ο κυκλοφορητής και το δοχείο διαστολής.
Τα εξειδικευμένα και με άριστη τεχνική κατάρτιση και διαρκή εκπαίδευση συνεργεία μας μπορούν άμεσα να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το πετρέλαιο και να διενεργούν τους τακτικούς ετήσιους ελέγχους, οι οποίοι διασφαλίζουν την άρτια λειτουργία του ατομικού σας λέβητα αερίου.

Δεν πρέπει φυσικά να παραβλέπουμε και το περιβαλλοντικό κομμάτι τού όλου θέματος, είτε από πλευράς ηθικής είτε από οικονομική πλευρά (καθώς ενδέχεται σύντομα να πληρώνουμε και στην Ελλάδα ανάλογα με το πόσο ρυπαίνουμε. Οι λέβητες αερίου έχουν πολύ λιγότερες εκπομπές ρύπων από ότι τού πετρελαίου, αφού οι καύση είναι σχεδόν τέλεια και επομένως καθαρότερη.

Επίσης, για ακόμα καλύτερη απόδοση (αφού εκμεταλλεύεστε και τους υδρατμούς του καυσίμου), μπορείτε να προμηθευθείτε τους επιτοίχιους λέβητες συμπυκνώσεως αερίου. Ειδικά για την περίπτωση ενδοδαπέδιας θέρμανσης (λειτουργία σε χαμηλές θερμοκρασίες προσαγωγής), είναι πραγματικά άκρως αποδοτικό.

 

Τέλος, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι το μοναδικό πρόβλημα που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσετε για την εγκατάσταση τού ατομικού σας λέβητα αεριού, είναι ότι θα πρέπει να συναινέσει η πολυκατοικία εάν απαιτούνται εργασίες σε κοινόχρηστους χώρους (πχ στο κολλεκτέρ) για την εγκατάσταση των ατομικών συστημάτων θέρμανσης. Πάντως συνήθως δεν προκύπτει τέτοιο ζήτημα.

 

Mη ξεχνάτε ότι η εγκατάσταση ή η αντικατάσταση τού συστήματος θέρμανσης καλύπτεται με επιχορήγηση και άτοκο δάνειο από το πρόγραμμα “Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον”

photo21

Γιατί να μας επιλέξετε

why_choose_us

Ενεργειακή Αναβάθμιση

3d-Balkendiagramm - Energiesparen

Αυτονομία και Οικονομία στη Θέρμανση του σπιτιού σας

Κεφαλή Θερμοστατικήpig-bank-with-twenty-euros-isolated-on-white-background

Επικοινωνία

 Δ. Κυριακού 9,  Κηφισιά, 14562 

 Τηλ/Fax: 2106233889    

 Κιν: 6977151195,  6977056595

 Email: solutions@energyneers.gr

Facebook
Twitter