Καταστήματα Συνάθροισης Κοινού

approvedΑναλαμβάνουμε υπεύθυνα τη σύνταξη πλήρους φακέλου για καταστήματα συνάθροισης κοινού (υγειονομικού ενδιαφέροντος), παρέχοντας ταυτόχρονα τεχνική υποστήριξη για οποιοδήποτε θέμα αφορά την περίπτωσή σας.

Πεπειραμένοι διπλωματούχοι Μηχανικοί θα φροντίσουν:

1) Να επισκεφθούν άμεσα και τελείως δωρεάν τον χώρο σας, να συζητήσουν φιλικά μαζί σας και να σας παρέχουν οποιαδήποτε τεχνική πληροφορία τους ζητηθεί για όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και εργασίες.

2) Να σας προτείνουν εξειδικευμένα συνεργεία για το σύνολο των εργασιών που τυχόν θα απαιτηθούν, ώστε να μετατρέψετε τον χώρο σας σε ένα ευχάριστο, σύννομο και κυρίως ασφαλές κατάστημα.

3) Να συντάξουν όλες τις απαραίτητες μελέτες (πυρασφάλειας, υγραερίου, παροχής ρεύματος, εξαερισμού, φωτισμού κλπ) καθώς και το σύνολο των απαιτούμενων σχεδίων (κατόψεις, τομές κλπ), παραστατικών εγγράφων και υπευθύνων δηλώσεων.

4) Να υποβάλλουν στις αρμόδιες υπηρεσίες (Δήμος, Πυροσβεστική, Νομαρχιακές Διευθύνσεις Υγιεινής κλπ) όλων των απαιτουμένων μελετών και εγγράφων, απαιτώντας από εσάς τον ελάχιστο δυνατό χρόνο ενασχόλησης.

5) Να λάβουν τις προβλεπόμενες εγκρίσεις των αρμοδίων αρχών, εξαλείφοντας όλα τα γραφειοκρατικά κωλύματα.

Όλα τα παραπάνω, στο συντομότερο δυνατόν χρονικό διάστημα, στις φιλικότερες τιμές (εναρμονισμένες πλήρως με την παρούσα οικονομική κρίση), με μηδενική ταλαιπωρία και άγχος εκ μέρους σας.

Δεν είναι μόνο υποχρέωση αλλά και χαρά μας, να έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για κάθε τεχνικό θέμα εκδόσεως αδειών λειτουργίας καταστήματος σας απασχολεί και να φανούμε καθ’ οποιονδήποτε τρόπο χρήσιμοι.

Γιατί να μας επιλέξετε

why_choose_us

Ενεργειακή Αναβάθμιση

3d-Balkendiagramm - Energiesparen

Αυτονομία και Οικονομία στη Θέρμανση του σπιτιού σας

Κεφαλή Θερμοστατικήpig-bank-with-twenty-euros-isolated-on-white-background

Επικοινωνία

 Δ. Κυριακού 9,  Κηφισιά, 14562 

 Τηλ/Fax: 2106233889    

 Κιν: 6977151195,  6977056595

 Email: solutions@energyneers.gr

Facebook
Twitter