Ενεργειακά Πιστοποιητικά

energeiaka pistopoiitika Το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ (ΠΕΑ) είναι ένα, απαραίτητο πλέον, έγγραφο για κάθε ακίνητο και αποτελεί την ενεργειακή του ταυτότητα. Σε αυτό περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που καθορίζουν την ενεργειακή κατανάλωση τού ακινήτου, κατατάσσοντάς το σε μία από τις ενεργειακές κατηγορίες (Α+ έως Η), συγκρίνοντάς το με ένα αντίστοιχο κτήριο αναφοράς. Το ενεργειακό πιστοποιητικό συνοδεύουν προτάσεις παρεμβάσεων για τη μείωση των ενεργειακών καταναλώσεων και την εν γένει ενεργειακή αναβάθμιση τού ακινήτου, σύμφωνα με τον ΚΕΝΑΚ

Σας εξασφαλίζουμε ότι το ΠΕΑ για το ακίνητό σας θα εκδοθεί αποκλειστικά από Διπλωματούχους Μηχανικούς, οι οποίοι παράλληλα θα σας προτείνουν κατάλληλες λύσεις για την οικία σας, άμεσα, αξιόπιστα και οικονομικά (από 65€).

Απαιτούμενα δικαιολογητικά

1. Πλήρη στοιχεία τού ιδιοκτήτη.
2. Κωδικός Αριθμός Εθνικού Κτηματολογίου (Κ.Α.Ε.Κ.) ή Δήλωση και κωδικός αριθμός ιδιοκτησίας κτηματολογίου, για περιοχές που έχουν ενταχθεί στο Κτηματολόγιο.
3. Οικοδομική Άδεια για κτήρια που έχουν κατασκευαστεί από το 1983 και μετά.
4. Φύλλο συντήρησης λέβητα.
5. Σχέδιο με την κάτοψη του ακινήτου.

Σε περίπτωση που δεν έχετε στην κατοχή σας τα σχέδια του ακινήτου αναλαμβάνουμε να προμηθευτούμε τα απαραίτητα αντίγραφα από την αρμόδια πολεοδομική υπηρεσία ή να αποτυπώσουμε το ακίνητο σας.

ENERGY INSPECTION lrg

Μην ξεχάσετε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον.
maison et classement energitique

Γιατί να μας επιλέξετε

why_choose_us

Ενεργειακή Αναβάθμιση

3d-Balkendiagramm - Energiesparen

Αυτονομία και Οικονομία στη Θέρμανση του σπιτιού σας

Κεφαλή Θερμοστατικήpig-bank-with-twenty-euros-isolated-on-white-background

Επικοινωνία

 Δ. Κυριακού 9,  Κηφισιά, 14562 

 Τηλ/Fax: 2106233889    

 Κιν: 6977151195,  6977056595

 Email: solutions@energyneers.gr

Facebook
Twitter