Προφίλ

Ποιοι είμαστε:

Είμαστε μια ολοκληρωμένη ομάδα διπλωματούχων μηχανικών με στόχο και όραμα. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή ενημέρωση τού εκάστοτε πελάτη μας, ιδιώτη ή επιχειρηματία και η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στο θέμα του, εξατομικευμένα. Αυτό επιτυγχάνεται με την μέγιστη δυνατή υποστήριξη τού υπεύθυνου μηχανικού (οικονομικά-νομικά), σε επίπεδο μελέτης αλλά και κατασκευής. Η άρτια επαγγελματική μας κατάρτιση και η εξειδίκευση του καθένα από μας στον τομέα του, αποτελούν τα δικά μας όπλα και τα δικά σας εχέγγυα. Όραμά μας είναι η βελτίωση του κτιριακού αποθέματος της χώρας και η αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών προς όφελος του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα στοχεύουμε στην οικονομία τού καθενός με την ελαχιστοποίηση της ακριβής και ταυτόχρονα καταστροφικής για το περιβάλλον ενέργειας που καταναλώνει.

Με δεδομένους τους ενεργειακούς στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το 2020, το λεγόμενο 20/20/20, δηλαδή 20% λιγότερο CO2, 20% της καναλισκόμενης ενέργειας από ΑΠΕ και 20% παραπάνω ενεργειακή αποτελεσματικότητα, είμαστε σίγουροι ότι το όραμά μας θα βρίσκει όλο και μεγαλύτερη ανταπόκριση.

Σε μια χώρα με ανεξάντλητες δυνατότητες αξιοποίησης ΑΠΕ δεν θα έπρεπε να χρειαζόμαστε κοινοτικές οδηγίες και νομοθετικούς μπαμπούλες για να εφαρμόσουμε τον αυτονόητο στόχο κάθε μηχανικού, δηλαδή το βέλτιστο αποτέλεσμα με το λιγότερο κόστος.
Τώρα που η ενέργεια έχει αρχίσει να «καίει», οι Έλληνες μηχανικοί έχουν καθήκον να βάλουν πλάτη.

Είμαστε εδώ.

LOGO FINAL copy

Εμπνευστές και θεμελιωτές τού εγχειρήματος, στηριζόμενοι στην διεπιστημονική συνισταμένη που εφαρμόσαμε κατά τη διάρκεια της χρόνιας συνεργασίας μας, οραματιστήκαμε μια ομάδα Μηχανικών με κοινό στόχο, τους Energyneers.

Δημήτρης Ζαχαρόπουλος,    Διπλωματούχος  Πολιτικός Μηχανικός Πανεπιστημίου Πατρών, MSc ΕΜΠ

Κωνσταντίνος Καντζάβελος,  Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, MSc ΕΜΠ

 

Συνεργάτες:

3_centralheatingΣυνεργαζόμαστε με τα δικά μας αξιόπιστα συνεργεία, για να σας παρέχουμε λύση σε κάθε σας πρόβλημα, σε επίπεδο μελέτης αλλά και κατασκευής.

Έχουμε αναγορεύσει την ποιότητα των υπηρεσιών μας ως βασικό στοιχείο της λειτουργίας μας. Πολιτική μας δεν είναι να κερδίζουμε απλά την ανάθεση εργασιών από τους πελάτες μας, αλλά να κατακτούμε και την εμπιστοσύνη τους, με την ικανότητά μας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τους.

Καθώς είμαστε μηχανικοί στο επάγγελμα και στην συνείδηση, σκοπός μας δεν είναι να προωθήσουμε κάποια συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες, αλλά βάσει των αναγκών τού πελάτη, προσαρμόζουμε και επιλέγουμε τα κατάλληλα μέσα για κάθε περίπτωση.

Γιατί να μας επιλέξετε

why_choose_us

Ενεργειακή Αναβάθμιση

3d-Balkendiagramm - Energiesparen

Αυτονομία και Οικονομία στη Θέρμανση του σπιτιού σας

Κεφαλή Θερμοστατικήpig-bank-with-twenty-euros-isolated-on-white-background

Επικοινωνία

 Δ. Κυριακού 9,  Κηφισιά, 14562 

 Τηλ/Fax: 2106233889    

 Κιν: 6977151195,  6977056595

 Email: solutions@energyneers.gr

Facebook
Twitter